PortusHome

PortusHome

Közösségi iroda és coliving Vászolyon, a Balatontól alig pár kilométerre. A PortusHome egy találkozási pont, ahol közösségi tereket biztosítanak munkához, megbeszélésekhez és kikapcsolódáshoz egyaránt. Lehetsz alkalmazott távmunkában, vállalkozó, szabadúszó, de kis csapatként is kitűnő lehetőségek várnak, hogy végre a munkádra összpontosíthass.

 

 

 

Coworking = közösség és iroda

Cseréld le a magányos vagy éppen gyerekzsivajtól hangos otthoni munkanapokat egy  kényelmes, jól felszerelt irodára és jó társaságra! Stabil, gyors internet, modern, tágas terek, inspiráló építészeti megoldások. 16 munkaállomásos tágas iroda, 2 Skype fülke, egy 6 fős és egy külön bejáratú 16 fős tárgyaló kapacitással. Az irodához tágas terasz és konyhasarok is tartozik.

A közösségi irodában napijegyes, több alkalmas vagy havi bérletes konstrukcióban biztosíthatod magadnak a hatékony munkanapokat.

Coliving = munka és magánélet összhangban

Tapasztald meg, hogy milyen a vidéki élet a Balaton-felvidéken és költözz a PortusHome-ba pár hétre vagy hónapra! A különleges, két- és háromágyas apartmanok vendégei számára a közösségi iroda teljeskörű használata mellett színes programokról is gondoskodnak. Rendszeres üzleti kapcsolatépítő reggelik, közösségi ebédek, gasztronómiai és sport programok várnak.

 

Csapatoknak = minden, egy helyen

Szükséged van egy helyre, ahol a legjobbat hozhatod ki a csapatodból? Legyen szó ötletelésről, tréningről, csapatépítésről, többnapos munkavégzéssel egybekötött elvonulásról, a PortusHome Coworking & Coliving terei számos igény kielégítésére alkalmasak.

 

 

Foglalj egyszerűen az alábbi linken: http://likespace.eu/vaszoly-kozossegi-ter/

#balatonfelvidek #portushome #freelancer #tavmunka #hibrid #coworking #coliving #vaszoly #videk #balaton #szabadúszó #digitalnomad

Ajánlott posztok
Írj valamit!

Az email címed nem lesz megjelenítve.A kötelező mezők jelölve vannak *